• Taxicentrale Arnhem

  Taxicentrale Arnhem is al ruim 34 jaar dé Taxicentrale in de regio Arnhem en is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.

  Ons doel is uw tevredenheid

  Bestel een Taxi Online

 • Taxi Ziekenhuis Rijnstate

 • Heeft u taxi nodig van of naar Ziekenhuis Rijnstate Arnhem, Velp, Polikliniek Rijnstate Elst of een andere Ziekenhuis? bestel dan snel en gemakkelijk een taxi online of per telefoon bij Taxi Ziekenhuis Rijnstate, Dé Taxicentrale in Arnhem met ruim 33 jaar betrouwbare taxiservice in de regio Gelderland.

  Ook voor taxivervoer naar een Ziekenhuis elders in Nederland of zelfs buitenland kunt u bij Taxicentrale in Arnhem terecht. Vaak kunnen we vooraf een vaste tarief afspreken met u, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

  Taxi Ziekenhuis Rijnstate voor voor elk type vervoer bent u bij Taxicentrale Arnhem welkom.

  Ziekenvervoer

  Taxikosten voor vervoer van en naar een erkende medische of paramedische behandelaar valt onder ziekenvervoer, wanneer het voor uw eigen rekening komt is het aftrekbaar bij de Belastingdienst. Bijvoorbeeld taxivervoer van en naar Ziekenhuis of een andere medische specialist.

  Ziekenhuis Taxi Arnhem biedt 24/7 betrouwbaar en kwalitatief ziekenvervoer tegen betaalbare tarieven. U wordt keurig op tijd opgehaald en comfortabel vervoert zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

  Ook voor Rolstoelvervoer naar het Ziekenhuis in Arnhem of elders bent u bij ons welkom.

  We beschikken over Rolstoeltaxi die op milieuvriendelijker CNG rijdt, waarmee u comfortabel en milieubewust naar uw bestemming wordt gebracht.

  Heeft u regelmatig een taxi nodig voor een behandeling naar een Ziekenhuis of een medische therapeut? neem dan contact met ons op om een vaste prijs vooraf af te spreken.

 • Taxi Nodig? Bel 026 2 60 70 80 of boek een Taxi online

Open WhatsApp
1
Welkom, Kunnen we u ergens mee helpen?
Call Now Button