• Taxicentrale Arnhem

  Taxicentrale Arnhem is al ruim 34 jaar dé Taxicentrale in de regio Arnhem en is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.

  Ons doel is uw tevredenheid

  Bestel een Taxi Online

 • Taxidiensten

 • Taxicentrale Arnhem is een taxibedrijf in Arnhem die haar vervoersdiensten dagelijks binnen en buiten Nederland verleent.

  TCA heeft diverse taxidiensten waar u gebruik van kan maken, hierdoor een opsomming.

  Taxi

  Taxi Bus

  Airportservice

  Ziekenhuis Taxi

  Rolstoeltaxi Arnhem

  Taxicentrale Arnhem beschikt over professionele, vriendelijke en betrokken chauffeurs.

  Bij Taxicentrale Arnhem zijn de chauffeurs niet alleen op grond van deze kenmerken geselecteerd, maar ook op de bereidwilligheid en het verlenen van goede service naar onze klant toe.

  Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd, in bezit van een taxi pas en ten alle tijden representatief gekleed. Daarnaast is ons wagenpark van alle gemakken voorzien en bestaat deze uit comfortabele en goed onderhouden wagens van het merk Mercedes Benz en Volkswagen.

  Taxicentrale Arnhem heeft vaste en duidelijk tarieven bij boeking vooraf naar alle luchthavens zodat u vooraf weet wat de kosten zijn en niet voor verassingen komt te staan.

  Taxi op Rekening

  Wilt u gebruik maken van onze taxi service en als bedrijf op rekening rijden, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de taxicentrale via tel: 026 2 60 70 80 of email uw gegevens via ons contactformulier dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

   

 • Taxi Nodig? Bel 026 2 60 70 80 of boek een Taxi online

Open WhatsApp
1
Welkom, Kunnen we u ergens mee helpen?
Call Now Button